Supernatural Odaát Sorozat Kritika

Kedvenc sorozatom! Nos, azt azért mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy egy olyan sorozat ami mostanra a 14. évéből az évad második felét tapossa (és elég nyilvánvalónak tűnik, hogy a rajongótábor nagyságából adódóan a cél már a 20. évad lehet), nyilván ebben is akadtak "holtpontok", amikor leül a sorozat, de a kitartó rajongó nézi tovább, nos én is így voltam :) az első években még tartottam nyári maratonokat is visszatekintésesen, de ma már 14 évet visszanézni? :D Hahh. Beleszerettem az Imapalaba :D

Egyszer szeretnék egy ilyen autóban brümmögni, noh persze nehéz lenne megállni, hogy ne csapjam be úgy egyszer az ajtaját, ahogy a sorozatban csapkodják izomból, de megígérem vigyáznék :D node a sorozatról is essék szó. Szinte minden évad más és más, időnként vannak receptek, amik ismétlődnek, de amúgy mindig megújul, mindig hoz újat, vagy új szereplőkkel új szálat. Egy igazi misztikus látványdömping, izgalmas történetekkel, ha kell vicces, de ütős, ha kell macho-s, de humoros beszólásokkal és ha kell még maga a színész is megőrül, mint lásd ez az egyik legemlékezetesebb 'kimaradt jelenet':

Nekem még anno gimnáziumi osztálytársam ajánlotta be, amikor még idehaza csak 2 évad volt leszinkronizálva. Végignéztem, megtetszett, szomjaztam, utánanéztem hol tart odakinn, aztán volt már plusz másfél évad, mondom kell. Elkezdtem nézni. Jött az első megdöbbenés, ami persze poén, mert a szinkron ég és föld szerintem az eredetihez képest. A magyar hang sokkal lágyabb, kellemesebb, az eredeti azonban sokkal inkább passzol a macho férfias karakterükhöz :D aztán végül függője lettem a sorozatnak.
Szívesen ajánlom mindenkinek aki még esetleg nem kezdett bele, igazán tartalmas, látványos és pörgős, jóféle rock betétdalokkal, ha kell érzelmekkel, ha kell vadulással :)
Maximális 10 pont nekik, a készítőknek és Taps! ;)
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: Nerds and Beyond