Hellboy 2019 Pokolfajzat Milla Jovovich David Harbour Szuperhős Kritika

Sok ismerősömet megosztotta korábban is az első két epizód, amiben még Ron Perlman játszotta a főszereplőt és javarészt ugye idehaza forgatták, ha emlékeim nem csalnak Etyeken. Node lényeg a lényeg, sokan a Bosszúállókért vannak megőrülve, nekem azzal valahogy már túl sok az egy négyzetméterre jutó akcióhősök száma, node semmi gond, majd ír más arról ajánlót. :D
Az új Hellboy premierjéről kisétálva az első kifejezés ami elhagyta a számat "Hát ez k#&@jó volt!" :D


Még a vetítés előtt beszélgettünk a mozigépésszel, aki mondta, hogy sokan lehúzták negatív kritikával, de azért nézzük csak nyugodtan. Tudjátok IMDB-re se adok, úgyhogy tőlem jön a pozitív kritika.

Engem megvett az előzetes és tetszett az előző két változat is, szóval egyrészt elvárásokkal, másrészt optimistán váltottam jegyet. És megérte és megmondom őszintén nem hiányzott a 3D, ez így volt pöpec, ez így volt kemény, pokolian kemény. Tele pörgős rockzenével, akciódús jelenettel, kiválóan megírt történettel, előrevetítve a folytathatóságot.

Sok vicces beszólással, ahogy azt a korábbi Pofolfajzat részekben tapasztaltuk. Nekem abszolút tetszett.
Az meg, hogy a Resident Evil-ből akciósztárrá lett Milla Jovovich-ot láthatjuk a film gonosz főszereplőjeként? Nos, abszolút grátisz, nagyon jól adja a negatív karaktert, a vérbeli gonoszt.

Nem tudom, ki mit várt vagy vár ettől a "sokadik" szuperhőstől, de aki látta az előző két részt, az nem fog csalódni annak ellenére, hogy a Hellboy karakterét játszó színész David Harbour lett, kiválóan hozza a figurát.
Fröcsögnek az csatajelenetek, ezért is a 18-as besorolás, no meg a sok 18+-os "szépszólás", aztán van még boszorkány, óriások, démonok, zombik.. van mit aprítani hősünknek. Nem kell félteni, szórja a poénokat és osztja a pofonokat, mint a legjobb Bud Spencer filmek..
IMDB szerint 5,8 pont, nem tudom mit haluztak sokan, adjuk csak szépen a 8,5 pontot neki.
Komolyan megéri megnézni! Akció- és látványdömping!
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: bloody-disgusting.com