Pura  Vida  Ibiza Szex  Csajok Vígjáték Nyár Animátor munka Buli Party Ajánló

Pura, Vida, Ibiza - Régen ugrottunk már az időben filmajánlóval ekkorát, most egészen 2004-ig megyünk vissza. Egy német gyártású vígjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami veleéig alkalmas arra, hogy ha eddig nem ütött még be az idei nyár nálatok, akkor ettől garantáltan megjön az érzés.


A sztori nincs túlbonyolítva, három kétballábas hősünk célja nem más, mint pénzt keresni, bulizni, no meg szexualizálni :D mily' érdekes. Kitalálják hát, hogy leutaznak Ibizára animátorkodni. Node most komolyan, olyan nyárérzettel van leburítva és '90-es és 2000-es évek zenéit felhasználva betétdalokként, hogy az szívmelengető és vérpezsdítő.

Pura  Vida  Ibiza Szex  Csajok Vígjáték Nyár Animátor munka Buli Party Ajánló

Valamelyest még azt is fel merem hozni, hogy kicsit idézi a Zimmer Feri legendás magyar filmprodukciót is, amiben belekukkanthattunk miként és mikből készültek "állítólag" a különböző szálláshelyeken az ételek, noh, ebből itt is ízelítőt kapunk, megy a cigaretta és a halfej a főételbe.. :D
Férfisztriptíz, péniszpumpa, szex, szerelem, pia, medenceparty, poénhegyek.. szóval szórakoztatás a köbön mindvégig.

Pura  Vida  Ibiza Szex  Csajok Vígjáték Nyár Animátor munka Buli Party Ajánló

Csúcselvárásokkal persze ne tessék nekiülni azért, ez nem Hollywood-i nagyköltségvetésű alkotás, de egy szerethető, aranyos, pikáns és bőségesen humoros film, jóadag életérzéssel, nyárfeelinggel, buliötletekkel. Kellemes lazulás bármelyikünk számára így az izzasztó hőségben valamelyik estén.
IMDB-t nem is mondom :D ezmiez, hogy 3,7 pont és én ajánlót írok róla, szóval adjunk neki az érzésért 7,5 pontot.
Élvezzétek ti is a nyarat!
Nassoljátok! ;)

Kép1 forrása: lthorfiufdcl.ml
Kép2 forrása: kinomail.ru
Kép3 forrása: tumblr.com