The Hustle - Megvallom őszintén nagyon rá vagyok kattanva egy jövőheti premierre és már inkább arra vagyok hangolódva. És amúgy ezt a filmet én az előzetesből számomra hagyott fura érzet által valami azt súgta, mellőzzem. Node, kollégáim addig kerülgettek vele tegnap és ma, hogy végül beadtam a derekam. Hát nem kellett volna. Lássuk az előzetest.


Nos, igen. Pár hete beszámoltam egy etalon vígjátékról, ami iszonyat magasra tette a mércét Rebel Wilson-nal a főszerepben, mégpedig a Hogyan legyünk szinglik? (Link: Hogyan legyünk szinglik? ajánló). Óriási poénok, hatalmas zenék, jól fűszerezett gondolatok. Mikor beadtam a derekam, hogy beülök a Csaló csajokra, ezt a lécet is láttam magam előtt és ez miatt is tartottam, hogy nehéz lesz odaáig ugrania. Nem sikerült.


Sokszor fogtam a fejemet a már-már erőltetetten kínos poénokon, de az is igaz, hogy volt mikor felnevettem. De ezek a poénfalatkák többségében az előzetesben is megkapott bonbonok voltak.


Gondom volt a történettel is, én másfelé vittem volna, node nem első eset, bennem a hiba biztos. Nem a színészekkel volt a gond, ők hozták a karaktereket, egyszerűen a sztorit nem éreztem kellően poénosnak, vígjátéknak kevésnek hatott, romantikus filmnek meg fényévekre volt. Összességében nekem speciel csalódás lett. IMDB szerint 4,8 pont, hát, legyen 5,5 részemről.
Ez most így sikerült. ;)

Kép1 forrása: comingsoon.net
Kép2 forrása: refinery29.com
Kép3 forrása: tunefind.com