How to be single - Avagy minden idők legjobb TOP3 vígjátéka közül az egyik. Igen-igen kérem szépen, itt nem kispályás poénok szállingóznak ám. Ez a film elképesztő zsenialitással lavírozik egy kifejezetten szórakoztató vígjáték és egy sok szempontból erőt adó, különleges, hasznos élettanácsokat felvonultató film finom mezsgyéje között.

Én tavaly decemberben láttam először, de annyira beütött, hogy egymás után kétszer is megnéztem. Beleszögezett a kanapéba.

Akkora beszólások, vicces jelenetek, életszagú, humoros szituációk vannak benne, hogy sírva fogod a hasadat a nevetéstől. Hasznos élettanácsként persze nem olyanra gondolok, mint, hogy a filmből megtanulhatjuk minden pasi és csaj között van pialimit, ami után szex következik.. neeem :) érezni fogod, hol vannak elültetve ezek a speciális részek. Igaz, nem árt ha bizonyos élettapasztalat már van mögötted, de akkor később fogod meglátni majd ezeket.

Mindesetre elképesztő kikapcsolódás, lazulás és "ereszd el a hajam". Apró darabkákban persze azért tartalmaz vérbeli szerelmes pillanatokat is, hiszen a téma is kívánja, de önmagában tízezerszeresen vígjáték és kevésbé romantikus film, de újfent mondom, attól függ honnan nézed. Nem tudom miért, de az a szó jut igazából eszembe a produkcióról, hogy 'gyógyír', persze önmagában a sok nevetés is 'gyógyír', tehát lehet ezért is érzem ezt, de a sok vicces és komoly tanács is egyszerre adhatja.

Háromszor láttam a filmet, de úgy érzem még számtalanszor fogom, elképesztő. Mondanom sem kell, egy ilyen szinten eltalált alkotás alá fantasztikus bulizenéket és optimizmust sugárzó muzsikákat sikerült pakolni. Szóval a stáblista végét is érdemes megvárni, ha nem szeretnétek film közben végig Shazamozni.
Személyes kedvencem Hailee Steinfeld - Love Myself:


Szingli vagy? Nézd meg! Nem vagy szingli? Nézd meg! Magányos vagy? Nézd meg! Nevetni szeretnél közel két órát? Nézd meg! Kiváncsi vagy másnaposságűző speciális receptekre? Nézd meg! Élettanácsokra vagy kíváncsi vicces köntösbe öltöztetve? Naná, hogy nézd meg! Nézd meg!
IMDB szerint 6,1 pont, nincs ízlésük komolyan vagy humoruk? Áh, adjuk csak szépen a telitalálat 10 pontot!
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: youtube.com