Látogatottság Statisztika

Úgy döntöttem picit megmutatom azokat a számadatokat, amiket csak én látok és, hogy mi alapján szűröm le valójában mi érdekel jobban titeket (a poszt alján a nyers számadatok). Bár igazából nem feltétlen mondhatni, hogy ez alapján választok témát, mivel mondjuk kitaláltam, hogy bemutatok magyar együtteseket is, akiket kevésbé játszanak a rádiók, mégis a látogatottsági lista legvégén szerepelnek, pedig szerintem nagyobb figyelmet érdemelnének (SuperStereo ; 3LAND), aztán váltottam, és kitaláltam, hogy a saját kedvenc Youtube-sztárjaimat is bemutatom, az ő adataik egész jók, Péter Bence rögtön a második legtöbb kattintást kapta. De nyilván ez adódik a sokrétű, eltérő zenei ízlésvilágokból.

Mondjuk én most aktuálisan Leroy Sanchez (Link: http://cookiesofisti.reblog.hu/leroy-sanchez) Preacher dalára vagyok legjobb rákattanva, annyira jól sikerült szerintem, hogy rádiókba is szívesen hallgatnám. Filmeket és sorozatokat is igazából arra összpontosítva válogatok, hogy valami különleges legyen, vmi, amit nagyobb eséllyel nem láttatok, mint ellenkezőleg, vagy ha sokan is láttak, ha mégis adódna aki nem, akkor észrevegye. Illetve figyelek arra, hogy régi filmek remake-jeivel is foglalkozzak, úgy, hogy kedvet kapjatok akár mindkettő megtekintéséhez.

Node jöjjön az összesített TOP10-lista alább. Ahogy látjátok a legnagyobb látogatottsága az Endless Love ajánlójának volt. Ez a beszámolóm talán attól is különleges, hogy az összes közül talán ez a leghosszabb és ebbe "öntöttem bele" legjobban akkor a spontaneitás hevében a lelkem. :)

Aztán ahogy már említettem, második helyen Péter Bence áll, a zseniális zongorazsonglőr. Mókás, hogy felkúszott a dobogóra az eddigi talán egyetlen negatívabb kritikám, az Alita. Kedvenc sorozatom, az Odaát, ami meg kaszát kapott, így az idein felül már csak egy évadot él, kevéssel lemaradva a negyedik helyet szerezte meg. A Gorillák a ködben remekmű számomra is meglepetést hozott, hogy ennyien kíváncsiak voltatok rá, pedig első volt a régi filmcímek választásából. A Hogyan legyünk szinglik? még a Reblog címoldalára is kikerült hatodik helyet bitorolva. Hetedik helyet szerezte meg, ugyanakkor egyik leggyorsabban felfutott poszt, a A Pénznyelő Tom Hanks-szel. Nyolcadik helyet kapta egy különleges katasztrófa-dráma film, a A bátrak. És kilencedik helyen újra egy magyar kedvenc, a Neoton Família csillaga, Csepregi Éva legfrissebb dala. Végül tízedik helyig jutott egy igazán szórakoztató tinédzser-vígjáték, az Ufók a padláson.
Ha az alábbiakban a címekre kattintotok, megnyithatóak a posztok.

01. Endless Love                           Látogatottság: 1119
02. Péter Bence                             Látogatottság: 968
03. Alita - A harc angyala           Látogatottság: 965
04. Supernatural sorozat            Látogatottság: 916
05. Gorillák a ködben                  Látogatottság: 837
06. Hogyan legyünk szinglik?   Látogatottság: 746
07. A pénznyelő                           Látogatottság: 686
08. A bátrak                                  Látogatottság: 573
09. Csepregi Éva - Titok            Látogatottság: 500
10. Ufók a padláson                    Látogatottság: 493

Köszönöm Szépen, hogy ennyien olvassátok és követitek az írásaimat! :)
Isti

Kép forrása: hu.pinterest.com