Aliens in the Attic - Ezúttal egy igazán szórakoztató, laza, ugyanakkor csúcsszuper családi vígjátékkal érkezem. A cím megtévesztő, ez nem egy újabb X-Akta Scully-ékkal, bár már szomjazom az újabb epizódokat és a legendás introzenét, node majd folytatják.


Az Ufók a padláson egy parádés szereposztású produkció, zseniális karakterválogatással, sok-sok humorral, karatézó nagyival, távirányított "Ken pasival", jópár speciális effekttel, ami abszolút nincs túltolva.

Az alapsztori viszonylag egyszerű, de nem is kell hozzá több. Egy család nyaralni indul, házat bérelnek, közben a földre érkezik négy apró földönkívüli, akik felettébb mókás ügyefogyottsággal szórakoztatják a film nézőit, harcba száll a két oldal egymással a Föld megmentéséért/leigázásáért. Ja igen, hogyanis?! Szóval az "ufók" fegyvere nem hat a gyerekekre, csak a felnőttekre, így a gyerekek fejükbe veszik, hogy ők mentik meg a "csúnya rovaroktól" a világot. A film legalább annyira megmosolyogtató, mint ahogy próbálom körülírni.

Poénok és a mókás helyzetek sorra követik egymást. Tökéletes kikapcsolódás egy nehezebb, nyűgösebb hétköznap után minden felnőtt számára is.
Ja és igen, természetesen van egy különc a földönkívüliek közt, aki segít, így a film végére láthatjuk, milyen jó is, ha az embernek vannak "különleges barátai" is és nem minden ufo-tól kell félni. :)
IMDB 5,4 pontot voksol én azt mondom erős 8. Nézzétek családdal, haverokkal, barátnővel, szuper!
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: xdesktopwallpapers.com