3LAND Ajánló Jó zene

Napokban hallottam egy dalt, ami teljesen újnak tűnt számomra, aztán Youtube alapján megláttam, hogy már fél éves. Sokszor érzem, hogy sok tök jó dalt amúgy ritkán játszanak a rádiók vagy csak nekem ilyen érdekes az ízlésem a fülemet tekintve. Tény széles skálán mozog amit meghallgatok, Bon Jovi-tól kezdve, akár Vangelis-en keresztül, Tina Turner-en át a Nightwish is. Node most beszéljünk a 3LAND-ről.

A tagok Németh Attila (ének), Németh László Viktor (billentyű) és Köllő Dávid (DJ). "A csapat zeneiségét a Trance / House / Electro szentháromsága jellemzi, jókora populáris éllel. (...) 2013 év végén elkészítették a harmadik számukat közösen a No!End Dj párossal, amely a "Find my way". A dalhoz készült videó a Music channel-en a legnézettebb klip volt." (Forrás: dalok.hu)

Szóval több éve léteznek és meglehetősen kellemes muzsikákat alkottak, ahogy az az általam alább kiszemezgetett listából ízelítőül kiderül. Rögtön elsőnek a legfrissebbet és egyúttal pont azt linkeltem, amit a rádióban hallottam, a Ki nem húnyó fény. Kellemes, dallamos, abszolút rádióbarát.


A Light Up The Sky már egy kicsit inkább diszkózene irány trance hangulat felé.


A Find My Way, újra egy nagyon jó, rádióbarát, kellemes, tipikus "energiátadó", feltöltő típusú nóta. Már-már ATB-hez tudnám hasonlítani.


A Faces egy laza trance-es beütésű, fülbemászó dallamvilágú muzsika.


A Haka-t már inkább rétegzenének hívnám, ez már egy erősebb elektronikus hangvételű, speciálisabb dal.

Nassoljátok! ;)


FACEBOOK: https://www.facebook.com/3landmusic 
INSTAGRAM: http://instagram.com/3landmusic 
YOUTUBE: https://youtube.com/3landofficial 
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/3landmusic

Kép forrása: Youtube.com