Vígjáték Valentin nap Romantikus Kritika

Gondolkoztam eleinte, hogy valami romantikus filmajánlóval jöjjek Valetin napra, de aztán úgy voltam vele, hogy noha szeretem a műfajt, kevés az igazán mérce ugró alkotás. Kevés amit nem láthattatok, de ajánlani tudnék, inkább hasonlítási alapok vannak, alapkövek. Azok számárára, akik mégsem látták, azért gyorsan három cím a sor legelejéről: Csillagainkban a hiba; Mielőtt megismertelek; Szerelmünk lapjai; jójó tudom van a Pearl Harbor és az Armageddon is stb, de értitek :)

Aztán körbenéztem mostanában mi fut ilyesmi, meg is próbáltam egyet, de nem éreztem saját szájízemnek, így egyelőre nem kapott ajánlót, mégse jöhetek egy negatív kritikával Valentinkor.
Így végülis az ATB írás mellé úgy döntöttem kaptok egy jó régi, de legalább annyira szórakoztató és átütő vígjátékot, Az Új Fiú.


Ugyanaz a DJ Qualls a főszereplő, aki a Cool túra vígjáték egyik meghatározó karakterét alakítja.
Az alapsztori ismerős, ő a "balfék", akit mindenki kiröhög, lejárat, szabadulni akar ebből a szerepből, elege van, népszerűségre vágyik, megértésre, szeretetre, szerelemre.. jön a suliváltás. Álnévvel, álmúlttal, felfigyelnek rá, érdekes sráccá lesz, de persze jönnek a galibák. Mellette saját zenekar, jól csengő dallamokkal, koncert.. a többi meg spoiler lenne :)

Én nagyon kedvelem, kevés az ilyen telitalálat vígjáték és talán aranyos hangulatot teremt így Valentin alkalmából is közösen összebújva.
Szívesen ajánlom nem csak "Február 14" alkalmából, nagyon-de-nagyon sok vicces jelenet és kiváló zenei alapok gondoskodnak a kikapcsolódni vágyó nézők másfél órájáról!
IMDB szerint 5,9 pont, hát nem egyezik a véleményünk :D tőlem kapja a 9 pontot!
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: cineplex.com