Buka Péter Zongorista Tehetség Legjobb barát Motiváció Zongora Ajánló

Egy hete új alkotással jelentkezett a legnépszerűbb videomegosztó portálon Buka Péter, akit már nagyjából másfél hónapja a figyelmetekbe ajánlottam ( Link: https://cookiesofisti.reblog.hu/buka-peter-egy-ujabb-tehetseges-hazai-zongorista ), szerintem kiváló darab lett ez is. Hallgassátok meg!

Van azonban egy másik video is, amit én az első posztoláskor, amikor kigyűjtögettem a kedvenceimet nektek nem vettem észre.
Azóta azonban ráleltem a Finding The Best Friend címet viselő felvételre, ami több, mint "egyszerű" klip. Ha megnézitek és meghallgatjátok az alatta futó Alan Walker - Alone dallal együtt, rájöttök szerintem ti is, mekkora zsenialitás alkotott. Látszik, hogy kemény és időigényes munka van mögötte, egyrészt már önmagában a szinte kaszkadőri mutatványokat végrehajtó főszereplő Péter játéka tökéletes és mellette a másik főszereplő kutya is profin szerepel. Arról nem is beszélve mekkora időt átívelő forgatásról lehetett szó, hiszen míg az egyik pillanatban nyárias természeti képeket látunk, következő snittben már hófedte, hideg téli kép fogad minket.
Elképesztő életszagúsággal mutatják be, hogy mennyire a véletlenszerűség szülheti, hogy hol és "kiben" lelsz legjobb barátra, aki mindig melletted lesz. Tökéletes a kliprendezés, még maga az "úton" szituáció is szimbolikusan mutatja, hogy a legjobb barátok a "legzordabb időkben" is együtt, egy úton, egymás mellett tartanak. Engem megfogott, nézzétek meg ti is!


Follow me on Facebook: 
https://www.fb.com/PeterBukaOfficial

Follow me on Instagram: 
https://www.instagram.com/peterbuka

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1IocYhHcmBkdvOKbncLb0w/videos


Kép forrása: youtube.com