Egyik legjobb barátom ajánlására kezdtem el hallgatni Pellek-től egy Bon Jovi - It's My Life feldolgozást, aminek az az érdekessége, hogy köztudott rólam, legkedveltebb előadóm Bon Jovi és tőle is pont ez a dal, linkelem is rögtön miről is van szó, amit elsőnek kaptam:

Miután a finom romantikus muzsikához szokott fülűek felét már itt elveszítettem, és kiderült, hogy vhol a metál és a rock közötti ínyenc átmenetet képviseli emberünk stílusa, folytassuk a többiekkel :D remélem sokatok továbbböngészi és belekóstol a példarepertoárba és hozzám hasonlóan függő lesz, mert a lenti lista csak saját válogatású ízelítő.
Teljes nevén Per Fredrik Pellek Åsly nem csak feldolgozásokat tartogat a tarsolyában, saját dalai is vannak mostanra, ezek közül a nagy favoritom a Northern Wayfarer:

 

Szerintem eszetlen nagy energiát közvetít, elképesztő erő van az énekhangjában és az előadásmódjában. Még több ilyen előadót.
A jelenleg 32 éves (1986. december 21. születésű) norvég énekes, ha utánakattintotok a blogbejegyzés legalján taláható linken, láthatjátok számtalan jelenleg is aktív és régi előadók dalait is finoman szólva új köntösbe öltöztette szerintem nagyszerű zsenialitással, kreatívitással és tehetséggel.
Beszéljenek most helyettem akkor a dalok :)
Nassoljátok! ;)

BON JOVI - LIVIN' ON A PRAYER

 

KATY PERRY - CHAINED TO THE RHYTHM

 

MICHAEL JACKSON - THEY DON'T CARE ABOUT US

 

MANIAC from FLASHDANCE

 

EIFFEL 65 - BLUE DA BA DEE

 

THE LION KING - BE PREPARED

 

SIMON AND GARFUNKEL - THE SOUND OF SILENCE

 

A-HA - TAKE ON ME

 

EURYTHMICS - SWEET DREAMS

 

Hivatalos YouTube oldala: 
https://www.youtube.com/user/pellekofficial/videos


Kép forrása: TheDailyDot.com