Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bon Jovi, a vámpírvadász

Vampires Los Muertos - Vámpírok: a gyilkos csapat - Megint ugrunk picit az időben visszafelé, hogy ne csak az aktuálpremier filmekből ajánljak, egész 2002-ig, mikoris nem más főszereplésével készült egy akkor még nem annyira tobzódó témából film, mint amennyire jelen időszakban túlcsordulnak a vámpíros filmek jók és rosszak egyaránt, Jon Bon Jovi maga, a legendás énekes is kevés filmje közül egyikben vámpírvadászt alakít.

 

Feltétlen el kell mondani, hogy nem csúcsköltségvetésből készült a film és ugyan már a Mátrix után vagyunk, amivel kapcsolatosan el szoktam volt mondani, hogy attól kezdve szaporodott el, hogy szinte mindent inkább greenboxban felvesznek, minthogy kimenjenek terepre forgatni, nyilván olcsóbb megrajzolni is mindent, speciális effekteket alkotni stb.. de ez a film még nem kapott ebből a "változásból", ez még a régi-jó '90-es éveket idézi, ami robban az robban, ami vérnek látszik, az nem rajz. Nyilván van CGI, de éppenhogy. Szóval kellemesen "nyers" és életszagúbban akciódús, de csak éppen amennyire kell.

 


Túl nem bonyolították a történetet, de azért van benne csavar. Felbérlik Dereket (Bon Jovi), aztán kiderül, hogy egy fővámpírt kell levadásznia, kapunk sztereotíp karópillanatokat, de nem marad el egyéb látványos harcieszköz sem a csatajelenetekben. Én mondjuk értékeltem volna, szabályosan vártam, hogy a háttérben aláfestő zenének tolnak néhány rockballadát Bon Jovitól, de hát gondolom drága volt a licence, pedig szerintem felkapottabbá vált volna az alkotás.

 

Ma már sorozat- és könyvadaptáció hegyek (Alkonyat, Van Helsing, Vámpírnaplók, Underworld, Teen Wolf..) léteznek a témára, gyakorlatilag agyoncsavarták már, személy szerint én legjobban a Vámpírnaplókat szerettem, vártam volna belőle még évadokat, volt abban még élet. A Teen Wolf is nagyon jó volt, bár ott már picit túltolták időnként, cserébe eszetlen jó zenéket csemegéztek minden epizódba.

 


Mindenesetre ez a produkció sem rossz, sőt, noha IMDB 4,6 pontot sugall, nem kell rá hallgatni, jóval többet ér, nézzétek meg nyugodtan, főleg ha ti is kedvelitek az énekest és adjunk közösen 7,5 pontot.
Nassoljátok! ;)

Kép1 forrása: playpilot.com
Kép2 forrása: youtube.com
Kép3 forrása: lopeordelaweb.li
Kép4 forrása: lopeordelaweb.li

 

0 Tovább

Bon Jovi Unplugged

Bon Jovi Koncert Unplugged Ajánló

Ma egy különleges ajánlóval érkezem. Nem, nem én szeretném bemutatni Bon Jovi-t, ismeri őt és a csapatot anélkülis mindenki szerintem, legenda. Számtalan, mára ikonikus gigaslágerré nőtt dalt írtak a hatalmas repertoár között. Személyes kedvencem az It's My Life amúgy. Először úgy terveztem, hogy ma keresek nektek néhány piano cover, ha már annyira szeretem a zongorát. Node aztán eszembe jutott, hogy egy annyira nem régi, és értékes turnéanyagra felhívom a figyelmeteket, hátha nem ismeritek.

Szóval, volt egy Unplugged produkciójuk, amivel felléptek koncertszerűen a VH1 zenecsatornánál. Most én alább a harmadik linken ezt az anyagot kerestem elő nektek 43 perces változatban. Szerintem óriási lett.
Kellemes, dallamos, kikapcsol és feltölt.
Élvezzétek és töltődjetek ti is!

Ui.: Ha már tényleg a legnagyobb favorit, hadd áruljam el és ajánljam egyúttal szintén figyelmetekbe, hogy van egy Madison Square Garden-es felvételük 2007-ből (még a "régi" felállással), ami kijött DVD-n és BD-n egyaránt. Ha 100x nem járt a lejátszómban, egyszer se. Eszméletlen energiát képes átadni és szemetgyönyörködtető a látvány, a videoanyag, odavarázsol a koncert kellős közepébe. Próbáljátok ki!
Nassoljátok! ;)

It's my life

Livin' on a prayer

Vh1 Unplugged 2007 43 perces koncertfelvétel


Kép forrása: youtube.com

0 Tovább

Pellek, avagy egy vérbeli YouTube-sztár


Egyik legjobb barátom ajánlására kezdtem el hallgatni Pellek-től egy Bon Jovi - It's My Life feldolgozást, aminek az az érdekessége, hogy köztudott rólam, legkedveltebb előadóm Bon Jovi és tőle is pont ez a dal, linkelem is rögtön miről is van szó, amit elsőnek kaptam:

Miután a finom romantikus muzsikához szokott fülűek felét már itt elveszítettem, és kiderült, hogy vhol a metál és a rock közötti ínyenc átmenetet képviseli emberünk stílusa, folytassuk a többiekkel :D remélem sokatok továbbböngészi és belekóstol a példarepertoárba és hozzám hasonlóan függő lesz, mert a lenti lista csak saját válogatású ízelítő.
Teljes nevén Per Fredrik Pellek Åsly nem csak feldolgozásokat tartogat a tarsolyában, saját dalai is vannak mostanra, ezek közül a nagy favoritom a Northern Wayfarer:

 

Szerintem eszetlen nagy energiát közvetít, elképesztő erő van az énekhangjában és az előadásmódjában. Még több ilyen előadót.
A jelenleg 32 éves (1986. december 21. születésű) norvég énekes, ha utánakattintotok a blogbejegyzés legalján taláható linken, láthatjátok számtalan jelenleg is aktív és régi előadók dalait is finoman szólva új köntösbe öltöztette szerintem nagyszerű zsenialitással, kreatívitással és tehetséggel.
Beszéljenek most helyettem akkor a dalok :)
Nassoljátok! ;)

BON JOVI - LIVIN' ON A PRAYER

 

KATY PERRY - CHAINED TO THE RHYTHM

 

MICHAEL JACKSON - THEY DON'T CARE ABOUT US

 

MANIAC from FLASHDANCE

 

EIFFEL 65 - BLUE DA BA DEE

 

THE LION KING - BE PREPARED

 

SIMON AND GARFUNKEL - THE SOUND OF SILENCE

 

A-HA - TAKE ON ME

 

EURYTHMICS - SWEET DREAMS

 

Hivatalos YouTube oldala: 
https://www.youtube.com/user/pellekofficial/videos


Kép forrása: TheDailyDot.com

 

0 Tovább

Cookies of Isti

blogavatar

Film- és sorozatajánló. Koncertbeszámoló. Színházi előadás. Motiváció.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek