Bon Jovi Koncert Unplugged Ajánló

Ma egy különleges ajánlóval érkezem. Nem, nem én szeretném bemutatni Bon Jovi-t, ismeri őt és a csapatot anélkülis mindenki szerintem, legenda. Számtalan, mára ikonikus gigaslágerré nőtt dalt írtak a hatalmas repertoár között. Személyes kedvencem az It's My Life amúgy. Először úgy terveztem, hogy ma keresek nektek néhány piano cover, ha már annyira szeretem a zongorát. Node aztán eszembe jutott, hogy egy annyira nem régi, és értékes turnéanyagra felhívom a figyelmeteket, hátha nem ismeritek.

Szóval, volt egy Unplugged produkciójuk, amivel felléptek koncertszerűen a VH1 zenecsatornánál. Most én alább a harmadik linken ezt az anyagot kerestem elő nektek 43 perces változatban. Szerintem óriási lett.
Kellemes, dallamos, kikapcsol és feltölt.
Élvezzétek és töltődjetek ti is!

Ui.: Ha már tényleg a legnagyobb favorit, hadd áruljam el és ajánljam egyúttal szintén figyelmetekbe, hogy van egy Madison Square Garden-es felvételük 2007-ből (még a "régi" felállással), ami kijött DVD-n és BD-n egyaránt. Ha 100x nem járt a lejátszómban, egyszer se. Eszméletlen energiát képes átadni és szemetgyönyörködtető a látvány, a videoanyag, odavarázsol a koncert kellős közepébe. Próbáljátok ki!
Nassoljátok! ;)

It's my life

Livin' on a prayer

Vh1 Unplugged 2007 43 perces koncertfelvétel


Kép forrása: youtube.com