Wizards os Waverly Place The Movie Varázslók a Waverly helyből A film Varázslat Varázslók Mágia Illúzió Családi film Mozifilm Selena Gomez David Henrie Vígjáték Kalandfilm Ajánló

Wizards os Waverly Place The Movie - Varázslók a Waverly helyből A film - Magam részéről kiskorom óta kedveltem az illúzionista produkciókat, mikor például még fénykorában dolgozott David Copperfield is, de bírom a "streetmagic"-es jelenkori illúziunistákatis, majd tervezek bejegyzést a témához. Ez a film persze többnyire cgi és egyéb speciális effekttel varázsol, no meg a kisugárzásával, amit a laza másfél óra alatt a képernyőn keresztül kapunk.


Rendkívül kellemes adaptáció lett, ugyanis annak mondom aki nem ismerné, ez egy (azonos címen futott) sorozat mellett gyártott mozifilm. Mindkettő Disney, de ettől még legalább annyira szól felnőtteknek, mint gyermekeknek. Gyönyörű a látvány, elképesztő nyárias hangulatot idéz elő, szívmelengetően szerethető és szórakoztatóan vicces.

Wizards os Waverly Place The Movie Varázslók a Waverly helyből A film Varázslat Varázslók Mágia Illúzió Családi film Mozifilm Selena Gomez David Henrie Vígjáték Kalandfilm Ajánló


Az alapsztori, hogy van egy varázslócsalád, ki-ki ilyen-olyan szintű tudással. Elmennek nyaralni, megbeszélik, hogy varázslatszünettel, de persze a tinédzserek nem tudják megállni, aztán ebből nem kis kalamajka lesz. Véletlenül egyikük olyan varázslatot igéz, amivel a szüleik többé nem a szüleik, és persze ezt vissza kell csinálni. Útjára indulnak hát a rejtelmes szigeten, lapozgatják a speciális könyvüket varázsigék után, vicces illúziókat és eredményeket elérve, de persze semmi dráma, ez egy szórakoztató családi történet.

Egyik főszereplőként nem más játszik, mint Selena Gomez, akit jelenleg sokkal inkább énekelni hallunk. Nekem mondjuk színészként jobban szimpatikus, de hát részletkérdés. Egy gyönyörű testvéri kapcsolatot is kibont a film, pont közte és bátyja Justin (David Henrie) között, tele megmosolyogtató konfliktussal.
Összességében egy kimagaslóan kellemes kikapcsolódást nyújtó filmalkotást kapunk, így IMDB 6,3 pontját radírozzuk ki szépen és írjunk be egy nagyon erős 9-est a helyére.
Nassoljátok! ;)

Kép1 forrása: justwatch.com
Kép2 forrása: youtube.com