ATB Albumajánló Valentin nap Romantikus zene


Boldog és Kellemes Valentin napot kívánok minden szerelmes párnak az alábbi albumajánlóval :)
Amióta meghallottam először anno a 9pm a rádiókban, beleszerettem ATB munkásságába, minden albuma kötelező darab számomra és azon DJ-k egyike, aki tényleg sokoldalú és az évek során, noha mindvégig megtartotta a rá tökéletesen jellemző stílusjegyeket, mindig tudott újat, jobbat, mégfülbemászóbb dalokat és ritmusokat hozni egész albumok formájában.

Nálam ő jobban inkább a "meditatív" muzsika kategóriába tartozik, kevésbé a mindenkori diszkózenék világába, persze ha úgy nézem, ez is albuma válogatja. Most inkább előbbi műfajból szeretnék számotokra ajánlani, azon túlmenően is a mindenkori legjobban megfogott és részemről legjobbnak tartott kiadványát, a néhány évvel ezelőtt megjelent Distant Earth dupla albumát, amiből tripla CD-és változat is létezik, alább linkelve utóbbit találjátok.


A személyes favoritom az albumról rögtön a harmadik dal a sorban, az All I Need Is You.


Rendkívül kellemes, dallamos, romantikus, igazi ínyenc darab akár egy meghitt, gyertyafényes vacsorához, vagy ahogy szoktam volt mondani, én erre tökéletesen tudok ellazulva egész-lakást-takarítani is :D szóval igazi univerzális hatású korongcsomagról van szó. Egy biztos, tele van energiával és határozottan állítom, zseniálisan kikapcsol, ellazít, ha engeded magadat a zenével sodródni :)
Messzemenően 10 pontos alkotás!
Nassoljátok! ;)