DC Titans Brenton Thwaites Dick Grayson Wonderwoman Superman Robin Batman Kritika

Az előzetesen látott képek és rövid ismertető után elvárásokkal ültem le a sorozat elé. Finoman szólva is messze túlszárnyalta a sorozat (így túl a teljes első évadon) amire számítottam. Igazi szemet gyönyörködtető, kőkemény akciódús látványdömping. És rögtön hozzáteszem itt a történetek is csudajók.


Részenként is kapjuk az újabb és újabb történeteket illetve ismerünk meg szuperképességű embereket, konfliktusaikat vagy éppen belső vivódásukat, de bepillantást kapunk szerelmi kapcsolatokba egyaránt. Aztán persze érkezik *vicces nevű* főhősünk, Dick Grayson, aki Robinként mutatkozik be és óriási, frappáns kiszólásai vannak teljesen random Batman kapcsán. Finoman szólva se pozitívan gondol kettejük múltjára, hiába Bruce Wayne karolta fel és tanította ki, miután Dick elveszíti a szüleit egy balesetben. Dick-et az a Brenton Thwaites játsza, akivel legutóbb talán a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmben találkozott a többség.

Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy közel az X-men mozifilmek színvonalát hozza részenként speciális effektek alkalmazásában, nagyon durván látványos. Ahogy az az előzetesből is tapasztalható találkozunk Batman és Robin mellett fiúból tigrissé változni képes 'Titán' mellett Csodanővel és Superman-nel is többek között, de semmi perc alatt kezéből lángszóró hatású tűzet szórni képes nővel is. Hogy kivel mikor, ahhoz le kell üljetek a sorozat elé. Garantálom odaszögez majd a fotelbe. :)

Autófanoknak mondom, hogy Batman-től örökölve egy nem akarmilyen autó robog főhősünk Dick Grayson alatt, mint egy Porsche 911, amit nem rest jobban hajtani sokszor, mint anno Will Smith a Bad Boys-ban.

Igazi ínyenc darab ez a sorozat minden szempontból, nagyot és költségeset hoztak a készítők, le a kalappal.
Ja, és a sok után mégegy pozitívum, van ütős főcím"dal", ami ma már ritkaság, ahogy arra a Roswell - New Mexico (http://cookiesofisti.reblog.hu/roswell---new-mexico) kapcsán utaltam. Rövidített verzióban minden alkalommal epizódok elején hallható, hosszabb verzióban alább linkelem, illetve minden rész végén a stáblistát kivárók végighallgathatják, zseniális lett szerintem.


IMDB alapján 8,1, szokás szerint nem értek egyet :D tőlem kapja szomjazva a második évadra a 10 pontot!
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: whats-on-netflix.com