Csillag születik Lady Gaga Bradley Cooper Dráma Koncert Kritika

Magam részéről úgy ültem le a film elé, hogy nem néztem meg sem előzetest, illetve nem olvastam kritikát, pusztán a rádiókban sokat játszott Shallow alapján éreztem egyre jobban motivációt a film megtekintésére. Bár megmondom őszintén azt hittem valami beszavazóshow típusú felfedező beütésű film lesz, de nem, nem ilyennel van dolgunk, ez valami sokkal több ennél, egy zseniális dráma, romantikus jóféle zenékkel, érzelmes mély dalokkal. Rólam sokan tudják, hogy a nagy dívák közül Madonna a kedvencem, így nem érhet az a vád, hogy elfogult lennék Gagával kapcsolatosan. A kedvencem amúgy a The Edge Of Glory évekkel ezelőttről tőle.
Szinkronos előzetes:

Ezzel együtt már nyugodtan írhatom, hogy elképesztően jó színészi képesség mellé párosul a tökéletes hang :) Olyan hiteles színészi játékkal tálalják elénk Bradley Cooper-rel (aki nem mellesleg a film rendezője is) az alkoholizmust, mint problémát egy párkapcsolatban vagy éppen egy karriert illetően, de magát kettejük romantikus kapcsolatát, hogy a szó legpozitívabb értelmében a fotelbe szögezi a nézőt. Nyilván léteznek erősebb drámák és romantikus jellegű filmek, de nem gondoltam volna, hogy a Másnaposok trilógia főhőse, ami ugye vígjáték, képes ilyen témájú produkcióban ennyire átütő szerepet hozni Bradley Cooper, és akkor még profi éneklés is ott van.
Koncertpillanatok, teljes dal produkciók, párkapcsolatbani konfliktusok, mély és drámai viták, érzéki és megható romantikus momentumok egyaránt sorakoznak a film kockáin. Több dal is felkerült a rádiók játszási listájára a filmből, a talán legismertebb mostanra a Shallow lett.

Szívesen ajánlom mindenkinek aki szereti Lady Gaga-t, aki szeretne egy látványos, jó zenei betétekkel megtűzdelt, hangulatos, ugyanakkor komoly gondolatokat is boncolgató, romantikus filmet nézni. IMDB szerint 7,9 pont, én azt mondom bátran kerekítsük fel 8-ra.
Nassoljátok! ;)

Kép forrása: collectors.com